Jump to content
Sign in to follow this  
Captain_G

?? on teamspeak

Recommended Posts

Captain_G

I always seem to be getting that little question mark next to my name on TS. What do I need to do to keep it away.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mongoose_Chief

Teamspeak has you marked as MIA. All you need to do is log out and log back into the forums and it should fix itself in a day or 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SecretSquirrel43

As long as your rank under your profile picture shows Member, and not MIA on the forums you are good. Like Mongoose said, logging out and back in is a quick fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mfranca915

@Captain_G  Also to add, you can prevent the MIA status being triggered on your account if you access the website/forums more often. You may be very active on TS but if you don't show yourself on the forums, it will set you MIA. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
macgregor1964

    My TS permissions seem to be only partially working.I am a Veteran Member and am able to set server group ( ie: King.Queen etc )  for "Gamers" and other "Veteran"  members, but for some odd reason not "Regular"  members. When i rt click on a Reg member and try to assign " Bad ass etc" i get audible insufficient permissions notice?? Not a big deal just a little contradicting. Any thoughts would be appreciated. Has occurred since last TS update..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trunkz Jr
On 7/24/2019 at 12:42 PM, macgregor1964 said:

    My TS permissions seem to be only partially working.I am a Veteran Member and am able to set server group ( ie: King.Queen etc )  for "Gamers" and other "Veteran"  members, but for some odd reason not "Regular"  members. When i rt click on a Reg member and try to assign " Bad ass etc" i get audible insufficient permissions notice?? Not a big deal just a little contradicting. Any thoughts would be appreciated. Has occurred since last TS update..

@MistDreamer

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
macgregor1964
Posted (edited)

  Thank's Trunkz , i believe MistDreamer already tried to address the issue. It seems better, but i noticed last night when i assigned server group "super bad ass"  to Murpheus i got the same insufficient perms.And again worked for anyone else..Like i said not a big deal at all , just a feature of TS that's fun to use once in a while..Thanks again

Edited by macgregor1964

Share this post


Link to post
Share on other sites
MistDreamer

Will look in to it some more. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

website hook logo.png

United We Stand

United We Stand started in 2003 under the name Stars and Stripes. Our community has over 16 years of experience within the Battlefield franchise. Now, our community supports a diverse selection of gaming titles including: Escape from Tarkov, DayZ, PUBG, Star Citizen, and Siege to name a few. Come hang out, make new friends and enjoy your time with our united internationally supported gaming community!

Follow us

Powered By

InLine_BlueLight.svg
×
×
  • Create New...