Jump to content
Sign in to follow this  
CA8OOS3

RSI Launcher Issues

Recommended Posts

CA8OOS3

Maybe you all have had this issue or maybe not... regardless want to ask for ideas before making a thread on RSI website.

So on the live launcher RSI Launcher 1.0.1 - After installing and logging in and such I have an issue where I click install and it will start to download but then just says Install again.

Ive been having this is Issue since 3.1 and now that 3.2 is Live i figured it would be fixed...guess I was wrong.

 

What is wierd is the PTU RSI Launcher worked great and I was able to download 3.2 fine when it was up on PTU.

 

Any of you have this issue at all?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Preacher

I put the most recent Launcher in the star citizen channel. completely uninstall the old one and make sure there is no remnants left then install the launcher I posted. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
CA8OOS3

i finally got the game installed, im getting good playable FPS whereas most the time is 60 FPS!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

united-we-stand-logo (footer size).png

United We Stand

United We Stand started in 2003 under the name Stars and Stripes. Our community has over 13 years of experience within the Battlefield franchise. Now, our community supports a diverse selection of gaming titles including: Escape from Tarkov, DayZ, PUBG, Star Citizen, and Siege to name a few. Come hang out, make new friends and enjoy your time with our united internationally supported gaming community!

Follow us

Powered By

×